Elokuussa 2013 omakuvat palaavat Tampereen rautatieasemalle! Tervetuloa tutustumaan kierrätys- ja luonnonmateriaaleista tehtyihin omakuvaveistoksiin ja niistä kertoviin teksteihin aseman päänäyteikkunoissa (Rautatienkatu 25). Näyttelyn omakuvat on tehty työpajoissa nuorisotiloilla ja lastenkodeissa Pirkanmaalla kesällä 2013.
Toteutuksen mahdollisti Pirkanmaan taidetoimikunnan myöntämä apuraha. Sponsorointia on saatu mm. Rautasoinilta, Pirkanmaan kierrätys- ja työtoiminnalta sekä Nekalan Löytöliiteristä. Yhteistyökumppaneina ovat Pispalan kumppanuusyhdistys ry ja VR.


Marraskuussa 2012 Ihmisen kuva valtasi Nokian! Kaikki Nokian seiskaluokat pääsivät osallistumaan omakuvatyöpajoihin, joissa tehdyistä omakuvista koottiin näyttely Nokian keskustaan. Näyttely jakaantui kahteen paikkaan: Nokian Taidetalolle (Souranderintie 7) ja Nokian kirjakaupan ulkovitriiniin (Härkitie 12) ja ne olivat esillä 6.-23.11. Avajaistapahtumassa 5.11. esiintyivät nokialaiset DJ Vince ja DJ Ezku. Kuvia työpajoista Nokian kaupungin internetsivuilla.


Marraskuussa 2010 Tampereen rautatiaseman päänäyteikkunoihin ripustetut omakuvahahmot kertoivat tarinoitaan ohikulkijoille. Kierrätys- ja luonnonmateriaaleista rakennetut veistokset kertoivat kukin tavallaan jotain tekijästään. Teoksia ovat tehneet projektin työpajoissa monen ikäiset ja eri elämäntilanteissa olevat pirkanmaalaiset. 13.11.-5.12.2010 esillä olleessa näyttelyssä jokainen omakuva oli arvokas ja samalla viivalla muiden kanssa, riippumatta henkilön iästä, yhteiskunnallisesta asemasta tai muista tekijöistä. Kuvia työpajoista löytyy kuvia -sivulta.

Kommentointi on suljettu.